Om Nina

Hej! Mitt namn är Nina, det är jag som arbetar på HQ.

Ända sedan jag var liten har jag intresserat mig för livet och för människor! Hur de lever, tänker och hur de mår. Hur jag lever, tänker och mår. Åren har gått fort, jag fick en härlig familj tidigt och utbildade mig därför senare i livet. Efter fem års intensivt pluggande, startade jag HQ Hälso-Qliniken, år 2003. Jag arbetar nu som Medicinsk fotterapeut, massör och med holistisk hudvård. jag ger även fotzon-terapi och örona-kupunktur.

Jag känner in människors energier, är mycket intuitiv och ger också healing.Varje dag, varje vecka, varje månad - Ja, hela tiden träffar jag i mitt arbete - fantastiska, underbara helt unika människor. De har sina olika krämpor, problem och liv. Det är så privilegierat att få dela dessa människors tankar och funderingar, och alla har lärt mig så mycket. Ännu mer fantastiskt är att jag fått och får förtroendet att dela deras resa. Och när de mår bättre, gläds jag med dem, ni är alla i mina tankar.

Jag älskar verkligen mitt arbete, har aldrig ångrat och kommer aldrig att ångra alla långa arbetsdagar, allt engagemang för olika saker och människor, all förändring från dag till dag. Nej, om jag skulle välja yrke idag, så skulle jag välja samma. Om och om och om igen. :)

Allt är precis som det skall vara, just nu, just här....